Mia Standerholen

Mia er gravferdskonsulent i Verd.

Personlig begravelse til fast pris

Litt om meg

Jeg kommer opprinnelig fra Brumunddal, men har de fem siste årene bodd i Oslo. Ved siden av jobb studerer jeg administrasjon og ledelse ved OsloMet. For meg er familien min og venner det viktigste i hverdagen. Jeg trener aktivt svømming og squash for å holde meg i form.

Min vei til å bli gravferdskonsulent

Jeg har i mange år jobbet med mennesker i livets siste fase, noe som har vært veldig givende og lærerikt. Jeg har derfor alltid fått samarbeide med begravelsesbyrå og beundret jobben byråene gjør. Da jeg selv opplevde døden i nær familie og møte med gravferdskonsulenten som bisto oss, ble jeg enda mer interessert i yrket.

Jeg motiveres hver dag av muligheten til å få hjelpe de etterlatte og bidra med å skape en verdig og fin avslutning for den de er glad i. Det å planlegge en gravferd er noe de fleste ikke gjør mer enn ett par ganger i livet. Da er det viktigste for meg å kunne bistå og gi trygghet gjennom hele prosessen. 

Det beste med jobben som gravferdskonsulent er alle de fine menneskene jeg får møte og bli litt kjent med.

Råd fra en gravferdskonsulent 

Mitt beste råd som gravferdskonsulent er å huske på at det finnes forskjellige måter å ta ett siste farvel på. Tenk over hva som passer dere best og ikke vær redd for å spørre om råd og veiledning. Jeg er her for å hjelpe dere gjennom alle steg i prosessen.