Verd Begravelsesbyrå Sarpsborg

Avtal et møte

Avtal et møte med en gravferdskonsulent

Her kan du enkelt bestille et møte med oss når det måtte passe for deg. Du kan velge mellom å møte oss på vårt kontor, digitalt eller hjemme hos deg selv. Dersom du lurer på noe er det bare å ringe oss.

Tre ansatte i berg Begravelsesbyrå

Vi gjør den tunge tiden litt lettere

Kontakt Verd Begravelsesbyrå Sarpsborg, vakttelefon (08 - 22 hverdager / 09 - 21 helg): 69 31 38 32

Det er mye å ta stilling til når man skal planlegge en begravelse. Vi i Verd Begravelsesbyrå i Sarpsborg hjelper deg med å få oversikt over alle detaljene og sørger for at alt går som det skal gjennom hele prosessen.

Vår oppgave er å skape trygghet for deg som akkurat har mistet noen og legge til rette for en verdig begravelse. Våre erfarne konsulenter er tilgjengelige fra morgen til kveld, alle dager.

Se minnesider for Sarpsborg

Her ser du en oversikt over minnesider og dødsannonser. Du har mulighet til å søke etter minnesider i hele Norge. På minnesidene kan du bestille blomster til begravelse, gi minnegaver, se direktesendte begravelser (stream) og skrive kondolanser til de pårørende.

Hva koster en begravelse?

Hva en begravelse koster er et resultat av mange store og små valg, og det er fullt mulig å ha en verdig og fin begravelse med utgangspunkt i rimelige valg. Sammen tilrettelegger vi seremonien innenfor de rammende og det budsjettet som er satt.

Planlegg en begravelse

Vi vet at det kan være overveldende å planlegge en gravferd i den tunge tiden. Vi har derfor laget forslag til deg på alt fra sang og musikk, til blomster til begravelsen.

Våre konsulenter har lang erfaring, og bistår deg gjennom hele prosessen.

Forberedelser til samtalen med oss

Vi har laget en oversikt over noen ting som kan være lurt å tenke på eller forberede før du kommer til samtalen med byrået. Når du er forberedt på hva vi skal snakke om vil møtet gå raskere og være mindre belastende. Du kan alltid ringe oss før møtet hvis det er noe du lurer på.

Tilbakemeldinger

Hva sier de pårørende om oss?

Ta kontakt med oss

Fyll inn skjemaet under om det er noe du lurer på, og ikke nøl med å ta kontakt. Husk at du også kan ringe til vårt hovedkontor på telefon 24 02 22 00, eller direkte til ditt lokalkontor.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Her finner du oss

Vi vet hvor viktig det kan være med støtte og tilstedeværelse under den vanskelige tiden. Kom til våre lokaler, så hjelper vi deg det du trenger hjelp med.

Book et møte i Sarpsborg

Vi møter deg gjerne hjemme hos deg eller digitalt. Vi har også god erfaring med planlegging av gravferd over telefon.

Vi er her for deg

Våre erfarne gravferdskonsulenter hjelper deg med alt det praktiske knyttet til et dødsfall. Kontakt oss om det er noe du lurer på.

Full name
Job title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique.

Flipped SVG Example

Hva koster en begravelse i Sarpsborg?

Et spørsmål mange stiller begravelsesbyrået er "Hva koster en begravelse?". Hva en begravelse koster er et resultat av mange store og små valg, og det er fullt mulig å ha en verdig og fin begravelse med utgangspunkt i rimelige valg.

En gravferd kan være akkurat så personlig som du som pårørende ønsker. Sammen tilrettelegger vi seremonien innenfor de rammende og det budsjettet som er satt.​

Det vanligste valget hos oss er løsningen «Personlig seremoni». Her tilrettelegger og skreddersyr vi gravferden nøyaktig etter familiens ønsker, til en fast pris for våre tjenester. Denne løsningen passer de aller fleste.

For mindre seremonier der man kun ønsker det aller enkleste anbefaler vi «Enkel seremoni».

Vi har også lang erfaring med større og mer unike og omfangsrike gravferder, der vi tar utgangspunkt i løsningen «Stor personlig seremoni».

Verd Begravelsesbyrå Sarpsborg

Verd Begravelsesbyrå i Sarpsborg er et nytenkende begravelsesbyrå som tilbyr fullverdige løsninger for begravelse. Vi hjelper deg med planleggingen av gravferden fra start til slutt og tar hånd om alle detaljene, slik at dere i familien kan konsentrere dere om å ta vare på hverandre.

Vår oppgave er å gjøre alt det praktiske som må ordnes i forbindelse med begravelsen så enkelt og oversiktlig som mulig. Vi ønsker at begravelsen skal bli verdig, nær og ekte, derfor skreddersyr vi alltid begravelsen til hver enkelt familie. Du skal være trygg på at du får riktig hjelp og gode råd.

Som lokalt begravelsesbyrå i Sarpsborg er vi godt kjent med lokale kirker og kapeller i Sarpsborg og resten av Østfold. I tillegg til begravelsen hjelper vi deg også med minnesamvær i Sarpsborg og omegn, gravstein og arv og skifte uten tillegg i prisen. Som eneste begravelsesbyrå i landet tilbyr vi faste priser med tilvalg til innkjøpspris.

Verd Begravelsesbyrå er et nytenkende begravelsesbyrå som tilbyr fullverdige løsninger for gravferd. Vi vet at det å planlegge en begravelse er noe de fleste helst skulle vært foruten. Derfor er vårt ønske å gjøre alt det praktiske som må ordnes i forbindelse med begravelsen så enkelt og oversiktlig som mulig. Du skal være trygg på at du får riktig hjelp og gode råd.

I tillegg til gravferden hjelper vi deg også med minnesamvær, gravstein og arv og skifte uten tillegg i prisen. Verd Begravelsesbyrå i har personlig tilpasset gravferd til faste priser med tilvalg til innkjøpspris.

Kirker og kapeller i Sarpsborg

No items found.