La våre erfarne konsulenter hjelpe deg i den tunge tiden.

Vi vet at det kan være overveldende å planlegge en gravferd i den tunge tiden. Vi har derfor laget forslag til deg på alt fra sang og musikk, til blomster til begravelsen. Vi i Verd Begravelse hjelper deg med å få oversikt over alle detaljene og sørger for at alt går som det skal gjennom hele prosessen.

Forberedelser til møtet med oss

Vi har laget en oversikt over noen ting som kan være lurt å tenke på eller forberede før du kommer til samtalen med byrået. Når du er forberedt på hva vi skal snakke om vil møtet gå raskere og være mindre belastende. Du kan alltid ringe oss før møtet hvis det er noe du lurer på.
Ansatt som informerer

Sang og musikk

Følelser, tanker og minner formidles gjerne gjennom ord, men for mange uttrykkes dette også gjennom musikk. Gjennom musikken har man mulighet til å skape en flott og verdig ramme rundt gravferden - til minne, honnør og ettertanke.
Hender som spiller piano

Programhefte

Et programhefte til seremonien kan utformes på mange ulike måter, som trykk på ark med ferdigtrykte motiver eller programmer med egne bilder og spesialtilpasset design. Kombinasjonen av personlige bilder og illustrasjonsbilder, bakgrunner og store variasjonsmuligheter i utforming gjør mulighetene for personlig tilpasning nærmest ubegrensede.
Hvitt programhefte med bilde av hvite blomster

Valg av seremoniform

Form og innhold i seremonien bør følge de etterlatte og avdødes ønsker og trosretning. Seremonien kan være i regi av Den norske kirkes ordning eller et annet tros- og livssynssamfunn, eller en livssynsåpen seremoni. Man må også ta stilling til om det skal være en jordbegravelse eller kremasjon.
Hvitt kors som ligger på tregulv

Blomster til begravelsen

Når noen man er glad i har gått bort er en blomsterhilsen en fin måte og ta avskjed på, og en måte å vise både medfølelse og kjærlighet. Gjennom vårt samarbeid med Interflora leverer vi vakre buketter og båredekorasjoner laget av lokale blomsterdekoratører med fagbrev.​
Oransje og rosa roser

Kiste

Når det kommer til valg av kiste for en begravelse, handler det om personlig preferanser. Den bidrar til å sette tonen for seremonien og gir en verdig avskjed.
Avtal et møte

Avtal et møte med en gravferdskonsulent

Her kan du enkelt bestille et møte med oss når det måtte passe for deg. Du kan velge mellom å møte oss på vårt kontor, digitalt eller hjemme hos deg selv. Dersom du lurer på noe er det bare å ringe oss.
Tre ansatte i berg Begravelsesbyrå