Verd Begravelsesbyrå

Asker

Verd Begravelsesbyrå avdeling Asker hjelper deg med begravelse i Asker, Røyken og Hurum.

Faste priser gir trygghet og forutsigbarhet

Vi er opptatt av å skape trygghet. Som eneste begravelsesbyrå i landet har vi faste priser på fullverdige løsninger, med tilvalg til innkjøpspris. Dette gir deg forutsigbarhet og trygghet på veien. Se hva kundene våre sier om oss.

Kontakt Verd avdeling Asker

Vakttelefon (08 - 22 hverdager / 09 - 21 helg): 66 90 58 59

Adresse

Vi møter deg gjerne hjemme hos deg, eller etter avtale i våre møtelokaler i Lensmannslia 4. Vi har også god erfaring med planlegging av gravferd over telefon.

Våre gravferdskonsulenter

Ole Andreas Tellugen

Ole Andreas er gravferdskonsulent i Verd. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.
e-post: kontakt@verdbegravelse.no

Gravferdskonsulent Begravelsesbyrp Ole Andreas
"Min viktigste oppgave som gravferdskonsulent er å veilede de etterlatte med trygg og god hjelp, slik at man sammen kan skape en vakker og verdig avskjed i respekt av den man nettopp har mistet i livet sitt. For meg er dette en fin og givende jobb som jeg er stolt av hver eneste dag."

Johanne Egeberg

Johanne er gravferdskonsulent i Verd. Ikke nøl med å kontakte henne om du har spørsmål.
e-post: kontakt@verdbegravelse.no

Gravferdskonsulent Begravelsesbyra Johanne
"Det er vondt og sårbart å miste sine nære og kjære. Jeg ønsker å bidra til at de etterlatte føler seg trygge og ivaretatt i møte med Verd. For meg er det viktig å være til stede, lytte, rådgi og bistå i en tung tid slik at gravferden og avskjeden oppleves riktig og verdig."

Even Ovnan

Even er gravferdskonsulent i Verd. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.
e-post: kontakt@verdbegravelse.no

Gravferdskonsulent Begravelsesbyra Even
"Av og til kan det føles umulig å gå videre, min viktigste jobb er å hjelpe deg og dere med akkurat dette. I livets siste reise skal jeg med verdighet og respekt bistå deg med gravferden til den du elsker aller høyest."

Siri Jetzel

Siri er gravferdskonsulent i Verd. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.
e-post: kontakt@verdbegravelse.no

Gravferdskonsulent Begravelsesbyra Siri
“Min viktigste oppgave er å sørge for at gravferden blir riktig og ekte for de nærmeste, uavhengig av livssyn. Alle mennesker er unike. Alle gravferder kan også være personlige og unike. Jeg er opptatt av å gi deg ro og trygghet gjennom hele prosessen.”

Signe Elisabeth Ruud

Signe er gravferdskonsulent i Verd. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.
e-post: kontakt@verdbegravelse.no

"Det viktigste for meg i min jobb som gravferdskonsulent er å kunne gjøre en forskjell for etterlatte i en tung tid. At dere skal kunne se tilbake på den tiden jeg har fått hjelpe dere som en tid fylt av trygghet, verdighet, respekt og omtanke er viktig for meg"

Sanne Holst

Sanne er gravferdskonsulent i Verd. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.
e-post: kontakt@verdbegravelse.no

"Som gravferdskonsulent er det min oppgave å være en støtte i en vanskelig tid, og ikke minst bistå med alt det praktiske rundt planlegging av en gravferd. Det er viktig for meg at de etterlatte opplever prosessen som trygg, ryddig, fin og i respekt med avdødes ønsker og livssyn. Jeg er her for å rådgi dere på veien til en verdig avslutning"

Jon Eide-Stubberud

Jon er byråleder og gravferdskonsulent i Verd. Ta gjerne kontakt om du har spørsmål.
e-post: jon@verdbegravelse.no

Gravferdskonsulent Begravelsesbyra Jon
"Min oppgave er å hjelpe etterlatte slik at en vanskelig periode i livet oppleves mer oversiktlig. Du skal være trygg på at du får riktig hjelp, får ro til å ta riktig valg og blir ivaretatt. Jeg utfører mitt arbeid med aller høyeste grad av stolthet, verdighet og respekt."

Verd er et nytenkende begravelsesbyrå som tilbyr fullverdige løsninger for gravferd. Vi vet at det å planlegge en begravelse er noe de fleste helst skulle vært foruten. Derfor er vårt ønske å gjøre alt det praktiske som må ordnes i forbindelse med begravelsen så enkelt og oversiktlig som mulig. Du skal være trygg på at du får riktig hjelp og gode råd. I tillegg til gravferden hjelper vi deg også med minnesamvær, gravstein og arv og skifte uten tillegg i prisen. Som eneste begravelsesbyrå i landet tilbyr vi faste priser med alle tilvalg til innkjøpspris.

Mer om oss

Hva pårørende sier om oss

Her har vi samlet tilbakemeldinger fra pårørende vi har hjulpet med begravelsen.
Tilbakemeldinger fra kunder

Våre løsninger og priser

Hos oss får du faste priser og tilvalg til innkjøpspris.
Våre pakkeløsninger